Skip to content

06 – 82621412    info@thpd.nl

Menu

Wie is Tanja Hoornweg

In de afgelopen 30 jaar  heb ik gewerkt vanuit verschillende adviesbureaus en in verschillende organisaties als Manager HRD, coach, trainer en adviseur learning & development. Mijn ervaring heb ik opgedaan in diverse sectoren, zowel profit als non-profit en ik werk op alle niveaus in organisaties. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig ondernemer vanuit THPD (Tanja Hoornweg People Development). In 2012 heb ik samen met Eva van Gils HNLcompany (Het Nieuwe Leidinggeven) opgericht zie http://www.hnlcompany.nl/

Wat kenmerkt mij:

Betrokken en ervaren coach, adviseur, trainer.  Toegankelijk en zoekt de verbinding.  Kan mensen meekrijgen, enthousiasmeren en inspireren tijdens ontwikkel- verandertrajecten. Weet zelfvertrouwen te creëren. Werkt via gedegen aanpakken. Heeft echt interesse in wat mensen beweegt en komt snel tot de kern. Kan zich goed inleven en is resultaatgericht.

Woonachtig in Den Haag, vlakbij zee, strand en duinen. Symbool voor  verbondenheid en saamhorigheid; het “oceanische gevoel” (Siegfried Freud), ook voor ontspanning én als inspiratiebron.

Certificeringen:
  • Coaching voor professionals, School voor Coaching
  • LIFO (Life Orientations)
  • Zeven bronnen van arbeidsvreugde en levensvreugde 
Over THPD